Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Ήρωες της Εργατικής Τάξης: Πάνος Μουζουράκης

''Για οσους δεν ξερουν ο Μουζουρακης ειχε φαει ξυλο απο φασιστες επειδη ηταν υπερ του καψιματος της σημαιας και ειχε πει "γαμω την 28η οκτωβριου" δημοσια, με το ονομα του. Εσεις που τον κραζετε ειστε-ειμαστε ολοι κρυμενοι πισω απο μια οθονη και τα λεμε αυτα που λεμε για τους φασιστες και προστατευομαστε απο την ανωνυμια.''

ΠΗΓΗ: Ακαρνανικά όρη

Και για να συνεχίσω την πολύ σωστή σκέψη οτι όποιος λέει την σημαία πανί και τρώει ξύλο από φασίστες πρέπει να τον έχουμε ψηλά, προτείνω:
  1. Να βρούμε και σε ποιους είχαν βεβαιωθεί τροχαίες παραβάσεις επί χούντας να τους ανακηρύξουμε αντιστασιακούς
  2. Να θεωρούμε οτι μεγάλο μέρος του νέου επαναστατικού υποκειμένου βρίσκεται στους συντάκτες και στους φανατικούς επισκέπτες του protagon
VIVA LA REVOLUTION!

1 σχόλιο:

  1. Όταν άκουσα το "φίλα με ακόμα" ξέρασα όταν είδα και το κλιπακι ομολογώ ότι έπαθα γαστρενρίτιδα. Ούστ από κει άπλυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πιστεύουμε ότι στο Blog του Λαού ΔΕΝ πρέπει να έχουν όλοι δικαίωμα σχολιασμού. Φασιστοάπλυτοι, νεοφιλελεύθερες πουτάνες, απολίτικα ζαβά και άλλες κατηγορίες συμπολιτών μας, έχουν όσο χρόνο θέλουν στα κυρίαρχα ΜΜΕ για να εκθέσουν την ακίνδυνη πνευματική τους διάρροια. Δεν χρειάζεται ΚΑΙ αυτή η μικρή γωνιά να φιλοξενεί τα σκατά τους.

Όσα σχόλια από αυτές τις κατηγορίες εντοπίζονται, αν δεν έχουν μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα την κατάλληλη απάντηση από κάποιον φίλο του ΤΡΟΜΠΑΧΤΙΚΟΥ τότε θα αφαιρούνται.

ΤΟ ΤΡΟΜΠΑΧΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!

ΣΥΝΤΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΟ!